SHPËRNDAJE

A e keni imagjinuar ndonjëherë si duket shtëpia më e shtrenjtë në një prej qyteteve më të mëdha të Shteteve të Bashkuara të Amerikës? Sipas Business Insider, kjo vilë e ndërtuar më 1901 është më e shtrenjta në San Francisco dhe është vënë në shitje për 28 milionë dollarë (rreth 24 milionë euro), transmeton Gazeta Metro.

Shtëpia shumë e bukur me 3 kate ishte ndërtuar një shekull më herët për një biznesmen që merrej me peshkim. Shihni fotografitë më poshtë për t’u mahnitur me bukurinë e ndërtesës.

SHPËRNDAJE