SHPËRNDAJE

Sot Kryetari, Kryesia dhe Rinia e Degës së Nismës në Pejë në mënyrë të organizuar vizituan qendren për dhurimin e gjakut në Pejë me moton: “Gjithmonë në mbështetje të qytetarit”.

Këtë e bënë të ditur përmes një postimi në Facebook.

Ja postimi i plotë

Sot Kryetari, Kryesia dhe Rinia e Degës së Nismës në Pejë në mënyrë të organizuar vizituan qendren për dhurimin e gjakut në Pejë me moton: “Gjithmonë në mbështetje të qytetarit”.
Programi ynë social-demokrat dëshmon që ne gjithmonë do të jemi përkrah nevojave dhe problemeve të qytetarëve.

Nisma Dega në Pejë do të vazhdoj me aktivitete ditëve në vijim.

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting

Image may contain: 10 people, people smiling, people standing

SHPËRNDAJE